Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολιβέιρα : «Η παρουσία του Καρντόσο στην ΑΕΚ έπαιξε ρόλο»

Ολιβέιρα : «Η παρουσία του Καρντόσο στην ΑΕΚ έπαιξε ρόλο»

Ο Πορτογάλος επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και στάθηκε στην παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, με την Ενωση να προσθέτει στο ρόστερ της τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο Ιβηρας στράικερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Κιτρινόμαυρους, υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μιγκέλ Καρντόσο, τονίζοντας ότι η παρουσία του συμπατριώτη στον πάγκο της Ενωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Έχεις παίξει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα και την ΑΕΚ; 

«Ήταν λίγο δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα βλέποντας τη θέληση και την επιμονή από την πλευρά της ομάδας της ΑΕΚ. Μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να βρεθώ εδώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για την προσπάθεια που έγινε για να βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω από την πλευρά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

– Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ και πόσο μετρά το γεγονός ότι θα βρεις σε αυτήν αρκετούς Πορτογάλους συμπαίκτες αλλά και Πορτογάλο προπονητή;

«Είναι γεγονός ότι η ύπαρξη ενός Πορτογάλου προπονητή, με τον οποίο θα μπορούμε να συνεννοούμαστε πιο εύκολα, με βοήθησε να πάρω την τελική μου απόφαση. Μίλησα με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Νταβίντ Σιμάο, με τον οποίο είμαστε φίλοι, έχω παίξει και με τον Παουλίνιο. Τα υπόλοιπα παιδιά από την Πορτογαλία δεν τα γνωρίζω προσωπικά αλλά φυσικά το ότι είναι εδώ κάποιοι ποδοσφαιριστές από την πατρίδα μου με βοήθησε στην απόφασή μου».

– Είναι η ΑΕΚ ένα βήμα για ένα μεγάλο comeback στην καριέρα σου;

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που πέρσι συμμετείχε στο Champions League, πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα… Είμαι μια ομάδα που ίσως μπορεί να μου δώσει αυτό που θέλω για να βρεθώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όμως, δεν γίνεται να το καταφέρω αυτό αν δεν τα δώσω όλα τη φετινή χρονιά. Γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, ώστε να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας».

– Τι είναι αυτό που θέλεις να ζήσεις με την ΑΕΚ;

«Αυτό που θέλω να ζήσω εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι είναι ο πλέον βασικός στόχος της ομάδας και θέλω να το ζήσω για να δώσω χαρά σε εμένα, στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στον κόσμο της ΑΕΚ».

– Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο που πανηγυρίζει με την ολοκλήρωση μιας τόσο σημαντικής μεταγραφής;

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίζει και μπορώ να δεσμευτώ και από την πλευρά των συμπαικτών μου νομίζω, τους οποίους θα γνωρίσω σύντομα, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δώσει και θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο αυτή την αγάπη».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024