Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντεψε να παρασύρει αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να διαφύγει

Κόντεψε να παρασύρει αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να διαφύγει

Σχεδόν το σύνολο των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παραβίασε ένας 43χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν ενώ επιχείρησε να παρασύρει και την ομάδα ΔΙΑΣ που του έκανε σήμα να σταματήσει

Σχεδόν το σύνολο των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παραβίασε ένας 43χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν ενώ επιχείρησε να παρασύρει και την ομάδα ΔΙΑΣ που του έκανε σήμα να σταματήσει.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και τελικά ο δράστης συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και αντίσταση.

Αναλυτικότερα, στην Αλεξανδρούπολη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, επιχειρώντας να διαφύγει.

Κατά τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, πραγματοποίησε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε όχημα που βρισκόταν σε στάση, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές και επιχείρησε να παρασύρει τους αστυνομικούς με τα δίκυκλα, χωρίς να τα καταφέρει.

Τελικά, στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024