Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 6.000 τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη

Πάνω από 6.000 τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη

Οι Κίτρινοι έφτασαν τα 6.092 διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον κόσμο του Αρη να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Αρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να σπάει το φράγμα των 6.000 και να βάζει πλώρη για τα 12.000 που έχει θέσει ως στόχο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης!

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής οι Κίτρινοι έχουν δώσει 6.092 κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τις επόμενες ημέρες το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ο Αρης είχε δώσει 5.800 διαρκείας, γεγονός που σημαίνει ότι σχεδόν 300 οπαδοί της ομάδας αγόρασαν κάρτες τις τελευταίες 48 ώρες.

Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του Αρη έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο Κ. Βικελίδης για την επόμενη σεζόν και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, στον Σάββα Παντελίδη και στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr το μεσημέρι, τα φθηνά εισιτήρια για το μεγάλο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League τείνουν να εξαντληθούν. Εισιτήρια υπάρχουν στις θύρες 7 και 9 όπου και οι τιμές είναι ακριβότερες αλλά αναμένεται και αυτά να βρουν κατόχους, ειδικά από τη στιγμή που θα τελειώσουν τα πιο προσιτά.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024