Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπενφίκα «έκοψε» τον Περίν

Η Μπενφίκα «έκοψε» τον Περίν

Ο Ματία Περίν δεν θα υπογράψει με την Μπενφίκα, αφού δεν κατάφερε να περάσει τα εργομετρικά τεστ. «Ανοίγει» ο δρόμος για Βλαχοδήμο

Ο Ματία Περίν δεν θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Μπενφίκα,σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα, έπειτα από την αρνητική κατάληξη των απαραίτητων εργομετρικών έργων. Ο 26χρονος «κόπηκε» στα τεστ των Πορτογάλων και θα παραμείνει (ενδεχομένως) στην Γιουβέντους.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας βρέθηκε να έχει ένα πρόβλημα σύμφωνα με τους γιατρούς των «αετών» και θα χρειαστεί τέσσερις ολόκληρους μήνες για να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Η Μπενφίκα τον προόριζε για το «1», για αυτό και συμφώνησε να πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ στην «Γιούβε» για την απόκτησή του. Ταυτόχρονα θα παραχωρούσαν και τον 18χρονο μπακ, Ζοάο Φερέιρα.

Το deal κατά τα φαινόμεα «ναυάγησε» και τα δεδομένα αλλάζουν για τους πρωταθλητές Πορτογαλίας. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος προοριζόταν ως αναπληρωματικός μετά την απόκτηση του Περίν, πλέον όμως ξαναέρχεται στην «κορυφή» των τερματοφυλάκων.

Ωστόσο οι «αετοί» πρέπει να διαχειριστούν και το επίσημο ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Έλληνα διεθνή, καθώς κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γκολκίπερ υψηλών προδιαγραφών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024