Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθώος ο Ιακουίντα, 19 χρόνια φυλακή για τον πατέρα του

Αθώος ο Ιακουίντα, 19 χρόνια φυλακή για τον πατέρα του

Ο Βιτσέντζο Ιακουίντα κρίθηκε αθώος για παράνομη οπλοκατοχή και σχέσεις με τη μαφία, σε αντίθεση με τον πατέρα του, που καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκισης

Το ιταλικό δικαστήριο απάλλαξε οριστικά τον Βιτσέντζο Ιακουίντα για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και συνεργασία με την μαφία της Καλαβρίας. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως και για τον πατέρα του πρώην επιθετικού της Γιουβέντους, ο οποίος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκισης.

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την «Σκουάντρα Ατζούρα», είχε καταδικαστεί για δύο χρόνια, καθώς φέρεται να διακινούσε όπλα στην μαφία μαζί με τον πατέρα του (19 χρόνια φυλάκισης).

Τα χαρακτηριστικά του λόγια τότε ήταν: «Κατέστρεψαν τη ζωή μου, δεν έκανα τίποτα. Υποφέρει από αυτή την υπόθεση η οικογένεια και τα παιδιά μου. Είμαι αθώος. Μας καταδίκασαν μόνο και μόνο επειδή είμαστε από την Καλαβρία. Δεν ήταν κανονική δίκη».

Το δικαστήριο, στην τελική του απόφαση, έκρινε ότι ο παλαίμαχος στράικερ δεν είχε πρόθεση να βοηθήσει την ιταλική μαφία, παρά μόνο τον πατέρα του. Ο πάλαι ποτέ σκόρερ των ιταλικών γηπέδων, φαίνεται να γλίτωσε οριστικά από της φυλακής τα σίδερα, σε αντίθεση με τον πατέρα του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024