Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιον παίκτης της ΑΕΚ θέλει δανεικό η Λαμία

Ποιον παίκτης της ΑΕΚ θέλει δανεικό η Λαμία

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ Πάρης Μπάμπης δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα αγωνιστική σεζόν και η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του

Την περίπτωση του 19χρονου μέσου της ΑΕΚ, Πάρη Μπάμπη, εξετάζει η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επιθυμεί τον δανεισμό του νεαρού άσου της Ενωσης, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του 19χρονου χαφ, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό και έχει αποφασιστεί να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, προκειμένου να βελτιωθεί, να αποκτήσει ρυθμό και να γίνει καλύτερος μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Η Λαμία έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Υπάρχουν ακόμα αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας, ωστόσο, βασίζεται στις πολύ καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους Κιτρινόμαυρους, μετά τον δανεισμό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου για δύο σερί σεζόν και οι άνθρωποι θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα προσθέσουν στο δυναμικό της ομάδας τον Πάρη Μπάμπη.

Ο νεαρός το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου, αγωνιζόμενος σε 9 παιχνίδια και καταγράφοντας 367 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ λήγει το 2021.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024