Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Florence and the Machine: Τρίτη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου

Florence and the Machine: Τρίτη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου

Το εισιτήρια θα κοστίζουν 53 και 48 ευρώ και ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Μετά τον… πανικό που επικράτησε στην προπώληση των δύο συναυλιών, οι οποίες έγιναν sold out σε μόλις μια ώρα, oi Florence and The Machine αποφάσισαν να χαρίσουν μια ακόμα βραδιά στο ελληνικό κοινό.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα θα εμφανιστεί για τρίτη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ η προπώληση θα ξεκινήσει 22 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Το εισιτήρια θα κοστίζουν 53 και 48 ευρώ και ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης. Η οργάνωση είναι γνωστή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου από τη Γαλλική ονομασία της ή απλά MSF.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024