Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volley League : Φέρνει τέσσερις Κουβανούς ο ΠΑΟΚ

Volley League : Φέρνει τέσσερις Κουβανούς ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Κουβανούς Ρικάρντο Κάλβο, Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, Σαντοβάλ Ρόχας και Ανταλμπέρτο Λαζάρο Τρονκόσο Τόρες – Ετοιμοι να έρθουν στην Ελλάδα οι τέσσερις Λατινοαμερικάνοι

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερις Κουβανούς ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον πασαδόρο Ρικάρντο Κάλβο, τον διαγώνιο Ντάριελ Άλμπο Μιράντα, τον κεντρικό Σαντοβάλ Ρόχας, αλλά και με τον ακραίο Ανταλμπέρτο Λαζάρο Τρονκόσο Τόρες.

Οι τέσσερις Κουβανοί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα έρθουν τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να δοκιμαστούν από τον Γιούρι Φιλίποφ. Ο τεχνικός του Δικεφάλου θα έχει την ευκαιρία να τους… τεστάρει και αν καταφέρουν να τον πείσουν, θα αποκτηθούν.
Ποιοι είναι όμως οι συγκεκριμένοι παίκτες;

Ο Κάλβο είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως πασαδόρος, έχοντας καταγράψει σημαντικές διακρίσεις με την εθνική του ομάδα. Μάλιστα, θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του παγκοσμίου βόλεϊ. Είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ήθελαν στην ομάδα τους από το 2016. Πριν από τρία χρόνια οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή, είχαν συμφωνήσει σε όλα, είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ, λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε στη Φινλανδία με τους Κουβανούς.

Ο Μιράντα είναι 27 ετών, παίζει ως διαγώνιος και έχει αγωνιστεί σε Ιταλία (Μόντσα), την Αργεντινή και το Λίβανο. Ουσιαστικά αποτελεί τον αντικαταστάτη του Νιλς Κλάπβαϊκ. Μια πολύ ποιοτική προσθήκη, με το άλμα του να φτάνει τα 343 εκατοστά.

Οσον αφορά στον Σαντοβάλ, είναι 25 ετών και όπως προαναφέραμε αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του Σαντοβάλ, ο οποίος μέχρι τώρα έπαιζε σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής, με την τελευταία να είναι η Σάντικ.

Τέλος, ο Ανταλμπέρτο Λαζάρο Τρονκόσο Τόρες είναι ακραίος και την περσινή σεζόν έπαιξε στη Σερβία με τα χρώματα της Νις, την οποία βοήθησε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία! Μάλιστα, αναδείχθηκε κορυφαίος σέρβερ, αλλά και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024