Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο πιστός «στρατιώτης» Λαζαρίδης

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο πιστός «στρατιώτης» Λαζαρίδης

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης αποχώρησε από την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, ύστερα από 20 χρόνια ως παίκτης και προπονητής

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Α1 πόλο ανδρών, αλλά αυτό δεν θα συμβεί υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Λαζαρίδη. Ο 48χρονος προπονητής ανέβασε σχετικά άνετα το Τριφύλλι από την Α2, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο, παρά το γεγονός πως η διοίκηση του προσέφερε νέο συμβόλαιο.

Ο Λαζαρίδης υπηρέτησε το «τριφύλλι», ως παίκτης από το 1985 έως και το 1994 και αφού συνέχισε σε άλλες ομάδες, αποσύρθηκε το 2004. Από το 2009, ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή ακαδημίας στους «πράσινους», όπου και έμεινε μέχρι το 2016.

Το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να αναλάβει την ομάδα ως πρώτος προπονητής, καταφέρνοντας το στόχο της ανόδου, αλλά δεν θα καθοδηγήσει τους παίκτες του, στο νέο ξεκίνημα. Ο 48χρονος προπονητής αποχαιρέτησε την ομάδα με τα εξής λόγια:

«Τέλος της συνεργασίας μου με το σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό, την ομάδα της καρδιάς μου που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της υδατοσφαίρισης τη φετινή χρονιά. Θεωρώ πως τίμησα το συμβόλαιο μου και το μόνο σίγουρο πως έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

Ίσως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην ιστορία του Συλλόγου που έχω υπηρετήσει 20 χρόνια με την ιδιότητα του αθλητή και προπονητή. Ως επικεφαλής προπονητής τη φετινή χρονιά, η αντρική ομάδα πέτυχε την άνοδο στην Α1 κατακτώντας το πρωτάθλημα με 20Χ20 νίκες, η ομάδα παίδων είναι πρωταθλήτρια, η ομάδα εφήβων κατέλαβε την πέμπτη θέση και η ομάδα μίνι παίδων συνεχίζει στην τελική φάση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για τη στήριξη και στους αθλητές που μ’ έκαναν υπερήφανο με τη συνέπεια,το χαρακτήρα και την προσπάθεια τους.

Εύχομαι υγεία, πολλές επιτυχίες στον καθένα ξεχωριστά. Στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας να επιστρέψει εκεί που του αξίζει και να κάνει σε όλα τα τμήματα που καλλιεργεί πρωταθλητισμό.
Μια ζωή Παναθηναϊκός, εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024