Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε : «Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα δεν αλλάζουν, θέλουμε τα… πάντα»

Βαλβέρδε : «Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα δεν αλλάζουν, θέλουμε τα… πάντα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα για τους στόχους των Καταλανών αλλά και τα τρία λαμπερά νέα αποκτήματα των μπλαουγκράνα

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και η Μπαρτσελόνα, μετά την «αποτυχημένη» περσινή, είναι διψασμένη για να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει.

Και λέμε αποτυχημένη, παρά το γεγονός πως οι Καταλανοί είναι οι πρωταθλητές Ισπανίας, μας και στο Champions League που ήταν και ο μεγάλος στόχος, αποκλείστηκαν με τρόπο… σοκαριστικό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Φέτος η Μπαρτσελόνα ενισχυμένη κυρίως μεσοεπιθετικά, είναι έτοιμη να φτάσει εκεί που απέτυχε να κάνει πέρσι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν αν δείχνει πανέτοιμος και συνειδητοποιημένος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσιγκούρι στην κάμερα της Μπαρτσελόνα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζουμε και έχουμε μπροστά μας τόσες πολλές προκλήσεις. Έχουμε επίγνωση των απαιτήσεων που υπάρχουν εδώ για να κατακτήσουμε τα πάντα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, να κατακτήσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις στις όποιες θα πάρουμε μέρος και θέλουμε να το κάνουμε με το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν από εμάς.

Περιμένουμε πολλά από τα τρία νέα αποκτήματα, έχουν φέρει ενθουσιασμό και ελπίζουμε πως θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Ο Ντε Γιονγκ έπαιξε εξαιρετικά την περασμένη σεζόν και ελπίζουμε πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του κέντρου και θα μας δώσει φρεσκάδα. Είναι επίσης πρότζεκτ για το μέλλον, ένας παίκτης που έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του, έχει ποιότητα και ταιριάζει στο στιλ μας.

Όσον Αντουάν Γκριεζμάν είναι διαφορετικός από τον Ντε Γιονγκ επειδή έχει εμπειρία στο πρωτάθλημα. Είναι γρήγορος, εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους, είναι καθοριστικός στα τελευταία μέτρα. Ξέρουμε πόσο κοστίζει και τι μπορεί να δώσει, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Είναι νέος αλλά ταυτόχρονα έχει και εμπειρία».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024