Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Επανέρχεται για Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ

ΠΑΟΚ : Επανέρχεται για Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ

Ο 22χρονος μπακ Παναγιώτης Δεληγιαννίδης «κόπηκε» από τον Αμπέλ Φερέιρα και η κρητική ομάδα επιθυμεί τον εκ νέου δανεισμό του από τον Δικέφαλο του Βορρά

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μετά το… αγροτικό του στον ΟΦΗ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και έλαβε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Άπελντοορν, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Αμπέλ Φερέιρα ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος μπακ ψάχνει πλέον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το όνομά του μάλιστα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ! Οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά από πέρσι και οι Κρητικοί έχουν άριστη άποψη για τον νεαρό άσο.

Οι Ομιλήτες επιθυμούν την απόκτησή του, έχοντας ως σύμμαχό τους τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Δεληγιαννίδη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον σύλλογο του Ηρακλείου να περιμένει στη γωνία για να τον «κλέψει» από τις άλλες ομάδες.

Η κρητική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 22χρονο μπακ και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Δεληγιαννίδη με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι (30/6/2020), ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε σε 11 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ σε 810 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024