Ο Δημήτρης Κολοβός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αλλά δεν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα και να δώσει και κάποια χρήματα το «τριφύλλι» για το πιστοποιητικό μεταγραφής. Αυτό το ποσό μάλλον θα καταβληθεί τη Πέμπτη και αν προλάβει θα υπογράψει ο Κολοβός το τριετές συμβόλαιό του, διαφορετικά η υπόθεση θα πάει για Παρασκευή και κατόπιν θα ξεκινήσει η διαδικασία για το ταξίδι στην Ολλανδία, ώστε να ενταχθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Η ανακοίνωση, λοιπόν, αναμένεται μέχρι την Παρασκευή.

Όσο για το συμβόλαιο του παίκτη, τον πρώτο χρόνο αγγίζει τις 230.000-250.000 ευρώ κι ανάλογα με τις συμμετοχές του θα υπάρχει και κλιμακωτή αύξηση για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Κολοβός, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έδωσε ένα ποσό στην Ομόνοια για να μείνει ελεύθερος.

Με τους μισθούς που χάρισε, κάποια μπόνους και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης του ίδιου προς τον κυπριακό σύλλογο, φέρεται να συγκεντρώθηκε ένα ποσό που ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ για την Ομόνοια. Ο Κολοβός επίσης έχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό να κρατήσει ο ίδιος ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον εαυτό του, ώστε να καλυφθεί το ποσό που έδωσε τώρα για να μείνει ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο