Ο Ολυμπιακός έδωσε το βράδυ της Τρίτης (16/7) το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας πριν από τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League.
Ο Κώστας Τσιμίκας σχολίασε το τεστ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0), μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον λαβωμένο Κώστα Φορτούνη.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:
Για το φιλικό με τη Φόρεστ: «Κρατάμε το καλό ποδόσφαιρο και τα γκολ, που βάλαμε. Είμαστε πολύ ενωμένοι στο γήπεδο και μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής βγαίνει στο γήπεδο»
Για τον Κώστα Φορτούνη: «Του λέμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πολύ δυνατός ο Κώστας. Ήταν μία άτυχη στιγμή, αλλά θα γυρίσει πιο δυνατός και τον περιμένουμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.