Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ντεμπούτο του Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Το ντεμπούτο του Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Μαροκινός επιθετικός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή στο φιλικό με τη Νότιγχαμ.

Ο Αφρικανός στράικερ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό αντί του Γκερέρο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτεί και να τον υποδέχεται στο Καραϊσκάκης. Ο Ελ Αραμπί είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών και παρότι είχε ταξιδέψει στην Αυστρία, δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαροκινό να κάνει το ντεμπούτο του, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον προετοιμάσει ενόψει του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί με την Βικτόρια στο Πλζεν, για τα προκριματικά του Champions League.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024