To «ευχαριστώ» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο
Η πειραϊκή ΠΑΕ μετά το τέλος του φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ευχαρίστησε τον κόσμο της για τη δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και δημιούργησε για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών στάθηκαν δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του έκαναν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Νότιγχαμ να… παραμιλάνε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο ο τεχνικός της βρετανικής ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, όσο και οι παίκτες της γυρνούσαν και κοιτούσαν με δέος τις κερκίδες του φαληρικού σταδίου.
Μια ακόμα παράσταση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, οι οποίοι παρά τη ζέστη και το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα Ιουλίου, πήγαν κατά χιλιάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδας.
Η πειραϊκή ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε μια φωτογραφία από το πέταλο των οργανωμένων και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου για ακόμα ένα ματς! Ευχαριστούμε».
Δείτε την ανάρτηση:
Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου για ακόμα ένα ματς! Ευχαριστούμε! / Amazing atmosphere, again, from our fans today! Thank you! 🔴⚪ #Olympiacos #FriendlyMatch #OLYNFFC #fans #karaiskaki pic.twitter.com/DoLjyptEj3
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 16, 2019
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442