To10.gr επέμενε με συνεχόμενα ρεπορτάζ πως ο Γκαΐας Ζαχίντ είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και χθες το βράδυ αναφέραμε πως ο παίκτης έκλεισε στον Παναθηναϊκό. Και πως απομένουν μονάχα οι τυπικές λεπτομέρειες για να ανέβει στο αεροπλάνο για την Αθήνα και εν συνεχεία για την Ολλανδία.
Πλέον η επιβεβαίωση έρχεται και από την Κύπρο. Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ με δηλώσεις του τόνισε πως ο παίκτης είναι πιο κοντά από ποτέ.
«Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά στον Super Sport FM 104.0 ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
Κάτι που φέρνει πλέον και τον Ζαχίντ, μετά τον Κολοβό, μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.
Live streaming: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ. Παρακολουθήστε σε live streaming από το MEGA News στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ για τον δεύτερο προημιτελικό του LEN Champions League.
Παρακολουθήστε live τις αναμετρήσεις Αστέρας-Κηφισιά και ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος, για την 9η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League - Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός - Παναιτωλικό λόγω κακοκαιρίας.
Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Γαλανόλευκα Αστέρια Festival by EKO» συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό του ρόλο στην ανάπτυξη του παιδικού μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας. Το in.gr ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό.