Φωτογραφίες: Automedia

Συνήθως οι κατασκοπικές λήψεις αφορούν αυτοκίνητα που «ανήκουν» στο μέλλον και δοκιμάζονται εν όψει της άφιξής τους. Η συγκεκριμένη σειρά φωτογραφιών αφορά ένα αυτοκίνητο που έχει πάψει να κυκλοφορεί πριν περίπου 30 χρόνια μιας και καταφανώς πρόκειται για την τρίτη γενιά της Chevrolet Camaro.

Παρά την παραδοξότητα της εμφάνισής της, είναι σαφές με δεδομένο ότι εντοπίστηκε στο πίστα  δοκιμών της GM, ότι ο αμερικανικός όμιλος κάτι δοκιμάζει με όχημα τo vintage τετράτροχο. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το δοκιμαστικό πρωτότυπο εξοπλιζόταν με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, αντί των κιβωτίων τεσσάρων και πέντε σχέσεων με τα οποία ήταν διαθέσιμα στην εποχή της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από το καπό της βρίσκόταν ένα μικρoύ σχετικά κυβισμού V8 ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση και ο κλωβός ασφαλείας στο εσωτερικό που απέχουν εξίσου πολύ από την πραγματικότητα του μοντέλου μεταξύ 1982 και 1992 οπότε και κυκλοφορούσε.

Η απάντηση στην παραδοξότητα ίσως εντοπίζεται στα διακριτικά της GM Performance Parts στους τροχούς και στον πίσω προφυλακτήρα, προδίδοντας ότι η αμερικανική φίρμα ίσως δοκιμάζει μια σειρά εξαρτημάτων και επιπλέον επιλογών με όχημα την συλλεκτική Camaro.

Στο ίδιο συντείνει και η υποψία μιας διαφορετικής γεωμετρίας ανάρτησης η οποία προδίδεται από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Όπως και να έχει, το γεγονός είναι ότι αν και τρεις γενιές πίσω η Camaro δείχνει εξαιρετικά ελκυστική για το είδος της αποδεικνύοντας την ευφυΐα των σχεδιαστών της αλλά και την αξία της ως συλλεκτικού αυτοκινήτου. Μια αξία που αν ευσταθούν οι μέχρι τώρα πληροφορίες περί κατάργησής της από το 2023 αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα τα αμέσως επόμενα χρόνια, ακόμα και αν υπερισχύσει το σενάριο της ηλεκτρικής επιστροφής της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο