Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Σταθακόπουλος στο One Channel: Οι S-400 θα μπουν στην «κατάψυξη»

Δημήτρης Σταθακόπουλος στο One Channel: Οι S-400 θα μπουν στην «κατάψυξη»

Την πεποίθηση ότι οι S-400 δε θα χρησιμοποιηθούν και πιθανόν να αποθηκευτούν και μάλιστα εκτός Τουρκίας εξέφρασε ο Δημήτρης Σταθακόπουλος

Την πεποίθηση ότι οι S-400 δε θα χρησιμοποιηθούν και πιθανόν να αποθηκευτούν και μάλιστα εκτός Τουρκίας εξέφρασε ο Δημήτρης Σταθακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή One Line, o Τουρκολόγος-καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σημείωσε ότι «οι Αμερικανοί θα δεχθούν με μεγάλη χαρά σε νατοϊκή χώρα τους S400, γιατί τώρα δε χρειαστεί να τους κατασκοπεύουν».

Χαρακτήρισε τους προέδρους των ΗΠΑ και Ρωσίας ως «εμπόρους» και εκτίμησε ότι η Άγκυρα θα προμηθευτεί και τους αμερικανικής προελεύσεως πυραύλους Patriot, ούτως ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις.

Ακόμα, τόνισε ότι ο Ερντογάν δεν είναι απρόβλεπτος και ως εκ τούτου η ελληνική πολιτική οφείλει να είναι διαβασμένη και να έχει απαντήσεις στις τουρκικές ενέργειες. Τέλος, σημείωσε ότι οι κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο στοχεύουν στην δημιουργία πίεσης προς λύση του Κυπριακού.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024