Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1 - Λεκλέρκ: «Τέρμα πια το καλό παιδί»

Formula 1 – Λεκλέρκ: «Τέρμα πια το καλό παιδί»

Αποφασισμένος να αλλάξει συμπεριφορά στην πίστα δήλωσε ο Σαρλ Λεκλέρκ της Ferrari μετά από το τελευταίο Grand Prix του Σίλβερστοουν στη Αγγλία

Το αγγλικό Gran Prix του Σίλβερστοουν ήταν από τα πιο θεαματικά της σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Χάμιλτον ήταν αυτός που πανηγύρισε μπροστά στους συμπατριώτες του, ενώ το «1-2» έκανε η άπιαστη φέτος Mercedes. Παρόλα αυτά ένα όνομα μας μένει από χτες (14/7). Αυτό του Σαρλ Λεκλέρκ.

Ο 21χρονος Μονεγάσκος ξεχώρισε με τον επιθετικό και θεαματικό τρόπο που αγωνίστηκε και τερμάτισε στην 3η θέση. Σίγουρα είναι ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν πολύ την F1 στο άμεσο κιόλας μέλλον, αρκεί α βελτιώσει κάποια θέματα νοοτροπίας και προσέγγισης των αγώνων, μιας και ταλέντο έχει άφθονο.

Αυτό φάνηκε να συνειδητοποιεί μετά το αγγλικό Grand Prix ο νεαρός οδηγός της Ferrari που δήλωσε μετά τον αγώνα χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι η Αυστρία ήταν για μένα ένα πολύ καλό μάθημα. Μου άνοιξε τα μάτια πως τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζω. Παρά είμαι καλό παιδί. Κατάλαβα πως αυτό πρέπει επιτέλους να τελειώσει.

Αντιλαμβάνομαι πλέον πόσο πρέπει να πιέσω και τι να περιμένω. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιζόμαστε έτσι. Νομίζω ότι κάθε οδηγός θέλει να αγωνιστεί σκληρά και αυτό κάναμε και εμείς στη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του αγώνα. Αισθάνομαι ότι οι αμυντικές κινήσεις του Μαξ ήταν «πάντα στο όριο» αλλά μέσα στους κανόνες.

Αυτός ήταν σίγουρα ο πιο διασκεδαστικός αγώνας που είχα ποτέ στην καριέρα μου στη Formula 1. Είναι μια σύντομη καριέρα, μόνο ενάμιση χρόνος, αλλά ήταν σίγουρα πολύ, πολύ διασκεδαστικό από μέσα από το αυτοκίνητο. Νομίζω ότι έχουμε κάνει κάποια δουλειά και είμαστε πολύ κοντά στις Red Bull, αλλά οι Mercedes σε γρήγορες πίστες σαν το Σίλβερστοουν δεν πιάνονται».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024