Παναθηναϊκός : Γλίτωσε αρκετά χρήματα από τον Άλτμαν
Ο Όμρι Άλτμαν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και το τριφύλλι κατάφερε να κρατήσει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει τις 250.000 ευρώ
Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πολύ από την υπόθεση του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος παρέμεινε στην Ελλάδα για δύο χρόνια και ουσιαστικά ήταν ένα οικονομικό βάρος για το τριφύλλι.
Ο Άλτμαν όμως εδώ και μερικές μέρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, σε μία εξέλιξη που εξοικονομεί ένα σημαντικό ποσό για τους πράσινους.
Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του και την Χάποελ Τελ Αβίβ, ολοκληρώνοντας άδοξα την καριέρα του στη χώρα μας, αν και είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό που μετράει για τους πράσινους ωστόσο είναι τα χρήματα που γλιτώνουν από την αποχώρηση του Άλτμαν, αφού είχε να λάβει κοντά στις 250.000 ευρώ συν την εφορία που είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνει στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442