Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Επέστρεψε ο Καμαρά, ετοιμάζεται για Πλζεν

Ολυμπιακός : Επέστρεψε ο Καμαρά, ετοιμάζεται για Πλζεν

Σε πολύ καλή κατάσταση εμφανίστηκε στο Ρέντη ο Μαντί Καμαρά και παρ' ότι μπήκε με ατομικό πρόγραμμα ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με τους Τσέχους

Ο Μαντί Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γουινέας και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 22χρονος μέσος έλαβε μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και βοήθησε την Γουινέα να φτάσει μέχρι τη φάση των «16», όπου τελικά γνώρισε την ήττα από την Αλγερία. Μετά τον αποκλεισμό ο «ερυθρόλευκος» χαφ πήρε το δρόμο της επιστροφής και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Αφρικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

«Είναι ένας παίκτης που δεν έχει σταματήσει καθόλου οπότε θα είναι σε φουλ φόρμα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το φιλικό των Πειραιωτών με την Ντιναμό Κιέβου και η κατάσταση του Καμαρά επιβεβαιώνει απόλυτα τα λεγόμενά του. Ο Μαντί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι γυμνασμένος και έχει αποκτήσει ρυθμό από την προετοιμασία που έκανε με την εθνική ομάδα της Γουινέας και φυσικά από τα παιχνίδια που έδωσε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο άσος του Ολυμπιακού άλλωστε είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία που πραγματοποίησε μέχρι τη φάση των «16». Ο νεαρός άσος πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής και είναι απόλυτα έτοιμος για τις μεγάλες μάχες που θα δώσουν οι Πειραιώτες στα προκριματικά του Champions League, γεγονός που χαροποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε στη σημερινή προπόνηση από τον Αφρικανό μέσο και τον υπολογίζει κανονικά για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στην Τσεχία.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον Καμαρά, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αγωνίζονται επίσης οι Παπέ Αμπού Σισέ και Γιασίν Μεριά, με τη Σενεγάλη να έχει προκριθεί στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλγερία (19/7), ενώ η Τυνησία θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό απέναντι στην Νιγηρία (17/7).

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024