Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επαναφέρουν θέμα Τζέφερσον για τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι

Επαναφέρουν θέμα Τζέφερσον για τον ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι

Οι Πορτογάλοι γράφουν ξανά για τον Δικέφαλο του Βορρά και τον 31χρονο αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θεωρούν τον ΠΑΟΚ ως τον πιο πιθανό προορισμό του

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ και τον Νασιμέντο Τζέφερσον, με τους Ιβηρες να εμφανίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά ως τον πιο πιθανό προορισμό του 31χρονου αριστερού μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «supersporting.net», η οποία ασχολείται με τα θέματα των Λιονταριών, αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ της A Bola και τονίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνου αμυντικού. «Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε την Μπράγκα για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και στη λίστα του, βρίσκονται δύο παίκτες που ανήκουν στην Σπόρτινγκ. Πρόκειται για του Παλίνια και Τζέφερσον», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η πορτογαλική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε 22 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας τέσσερις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τους Δράκους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά τον Τζέφερσον από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα, την σεζόν 2017-18. Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα είχε κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν, με 39 συμμετοχές και 12 ασίστ.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024