Η Εθνική Ελλάδος σε λίγοι θα μπει στα… βάσανα προετοιμαζόμενη για το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Άπαντες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομάδα της οποία θα ηγηθεί ο Αντετοκούνμπο. Και από σήμερα (15/7) έχουν έναν ακόμη λόγο προσμονής.

Οι εξαιρετικές από αισθητικής άποψης φανέλες που θα φορέσουν οι Έλληνες διεθνείς. Η εταιρία που ντύνει τη Γαλανόλευκη, GSA Sport, παρουσίασε τις φανέλες οι οποίος θα είναι εμπνευσμένες από το έπος του ’87. Λιτές χωρίς χρωματικά… παιχνίδια σε σκουρο μπλε και λευκό, ενώ μπροστά αναγράφεται στα ελληνικά η ονομασία «ΕΛΛΑΣ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι «τρίτες» εμφανίσεις που θυμίζουν λίγο από ΝΒΑ και τις εμφανίσεις των Ορλάντο Μάτζικ με το λευκό ή το πιο ανοικτό μπλε αυτή τη φορά να… σπάει ρίγα που αποτελείται όμως από την ατάκα «Once a Champion, Always a Champion».

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της GSA αλλά και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις.
«Η GSA Sport ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 15/7/2019 το λανσάρισμα των νέων εμφανίσεων για τους επίσημους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς και στο Aegean Cup και Τουρνουά Acropolis.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η GSA Sport σχεδίασε και κατασκεύασε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα τις νέες εμφανίσεις, με μια επετειακή διάθεση επιλέγοντας το μπλε χρώμα που είχαν οι φανέλες των παιχτών στο θρυλικό Eurobasket του ’87. Αξιοσημείωτο είναι πως στις φανέλες του Παγκοσμίου στην Κίνα αναγράφεται το ‘ΕΛΛΑΣ’ με ελληνική γραφή, δίνοντας έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των νέων εμφανίσεων έγινε σύμφωνα με τις 3 αξίες που πρεσβεύει η GSA Sport: αθλητισμός, καινοτομία, οικολογία με υψηλές προδιαγραφές, σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές και συνεχείς απαιτήσεις χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία GSA HYDRO+ προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία!

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της ομάδας!»

Γράψτε το σχόλιό σας