Στο μεγαλείο του σπουδαίου Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς, με τον Σέρβο σούπερ σταρ των Σακραμέντο Κινγκς να χαρακτηρίζει τον συμπατριώτη του ως τον «Μάικλ Τζόρνταν» του παγκόσμιου τένις.
Συγκεκριμένα, ο Μπογκντάνοβιτς παρακολούθησε μέσω ίντερνετ τον μεγάλο τελικό του Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανέβασε στα social media ένα αποθεωτικό σχόλιο για τον «Νόλε».
«Έμπνευση και κίνητρο. Ο Μάικλ Τζόρνταν του τένις είναι εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος, ο οποίος πλέον κάνει πλέον καριέρα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό του Γουίμπλεντον ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-2 σετ του Ρότζερ Φέντερερ, σε έναν τελικό που διήρκησε σχεδόν 5 ώρες και είχαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του βρετανικού γκραντ σλαμ τάι μπρέικ στο πέμπτο σετ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»