Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κιέλτσε. Ο Κροάτης επιθετικός ένιωσε ελαφριές ενοχλήσεις στο ισχίο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε προληπτικά.
Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην την επιβαρύνει ενόψει και των δύο φιλικών Δευτέρα και Τρίτη.
Ενόχληση στο ισχίο ταλαιπώρησε και τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε ο Μιχάλης Μπακάκης και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.