Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικές δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη και του Μάικλ Ντόουσον στο One Channel

Αποκλειστικές δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη και του Μάικλ Ντόουσον στο One Channel

Στα πλαίσια του δείπνου, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο Βασίλης Τοροσίδης από τον Ολυμπιακό και ο Μάικλ Ντόουσον από πλευράς της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel.

Παρουσία του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιείται το δείπνο του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Μικρολίμανο. Η ιστορική αγγλική ομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα για το πολύ μεγάλο φιλικό απέναντι στους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της Τρίτης (21:30, ζωντανή μετάδοση από το One Channel).

Στα πλαίσια του δείπνου, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο Βασίλης Τοροσίδης από τον Ολυμπιακό και ο Μάικλ Ντόουσον από πλευράς της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Ο κ. Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ μας έφερε στην Ελλάδα για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και όλη η ομάδα που θα δώσουμε αυτό το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς γιατί βρισκόμαστε πιο πίσω στην προετοιμασία μας σε σχέση με τον Ολυμπιακό» είπε ο Μάικλ Ντόουσον αναφερόμενος στο ιστορικό φιλικό με τους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πως «τέτοιο παιχνίδι δεν έχει ξαναγίνει. Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε μια τόσο ιστορική ομάδα από την Αγγλία στη χώρα μας. Ευχόμαστε να γίνει ένα πραγματικά φιλικό παιχνίδι την Τρίτη. Να το χαρεί ο κόσμος και πάνω από όλα να βοηθηθούν και οι δύο ομάδες». Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς, αλλά εξίσου σημαντικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός, εκτός από την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας στοχεύει και στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να περάσει μια σειρά από εμπόδια, με πρώτο αυτό της Βικτόρια Πλζεν.

«Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία, δώσαμε μια σειρά από φιλικά, όπου στο μεγαλύτερο κομμάτι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι δεμένη, γιατί πέρσι είχαμε πολλές αφίξεις καινούριων ποδοσφαιριστών, φέτος ο κύριος κορμός έμεινε, ήρθαν κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω να μας βοηθήσουν. Όπως έχω ξαναπεί ξεκινάμε από τα δύο κρισιμότερα ματς της σεζόν. Πρέπει να περάσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να τα δώσουμε όλα» υπογράμμισε ο έλληνας διεθνής.

Όσον αφορά στους «κόκκινους» ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από περίπου 20 χρόνια. «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ο κ. Μαρινάκης ήρθε στην Νότιγχαμ Φόρεστ με αυτό το όνειρο, να επιστρέψει η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτή την πρόκληση, θέλει να την πετύχει και θέλει του χρόνου να βρίσκεται εκεί που αξίζει και ανήκει» τόνισε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας.

Τη Δευτέρα οι παίκτες της Νότιγχαμ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ακρόπολη και το Μουσείο ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία τους στη χώρα μας πριν στρέψουν την προσοχή τους στον μεγάλο αγώνα με την ομάδα του Πειραιά στο Γ. Καραϊσκάκης.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024