Και ο δικηγόρος του Τραμπ σε συνέδριο ιρανών μουτζαχεντίν στην Αλβανία
Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης, στην Αλβανία, είναι ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Στην έδρα του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης στην Αλβανία, στην Ashraf-3, διεξάγεται πενθήμερο διεθνούς διάσκεψης για τις εξελίξεις στο Ιράν.
Σημαντικές προσωπικότητες
Η συνάντηση οργανώθηκε από την Μίριαμ Ρατζαβί, την εκλεγμένη πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Αντίστασης του Ιράν, η οποία είναι γνωστή ως ηγέτης της ιρανικής αντιπολίτευσης στην εξορία.
Στο στρατόπεδο που βρίσκεται στη Μάνζε του Δυρραχίου, έφθασαν αυτές τις ημέρες σημαντικές προσωπικότητες της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής καθώς και άλλοι διεθνείς παράγοντες.
Κεντρικός ομιλητής είναι ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Αλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου είναι ο πρώην πρεσβευτής Λίνκολν Μπλουμφίλντ, ο πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών, στρατηγός Τζειμς Κόνγουεϊ, ο πρώην διοικητής του αμερικανικού ναυτικού, Ιβάν Σάσα Σίχαν, ο πρεσβευτής Ρόμπερτ Γιόσεφ – πρώην αναπληρωτής γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον έλεγχο των όπλων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Ρόμπερτ Τοριτσέλι και πολλοί πρώην γερουσιαστές των ΗΠΑ γνωστοί για την επιρροή τους στην εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον.
Στο συνέδριο συζητούνται θέματα που σχετίζονται με τη διπλωματία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, τον τρόπο δράσης εναντίον του καθεστώτος του Ιράν, καθώς και τον ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση της οργάνωσης Μουτζαχεντίν που βρίσκεται στην Αλβανία.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442