Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και ο δικηγόρος του Τραμπ σε συνέδριο ιρανών μουτζαχεντίν στην Αλβανία

Και ο δικηγόρος του Τραμπ σε συνέδριο ιρανών μουτζαχεντίν στην Αλβανία

Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης, στην Αλβανία, είναι ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Στην έδρα του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης στην Αλβανία, στην Ashraf-3, διεξάγεται πενθήμερο διεθνούς διάσκεψης για τις εξελίξεις στο Ιράν.

Σημαντικές προσωπικότητες

Η συνάντηση οργανώθηκε από την Μίριαμ Ρατζαβί, την εκλεγμένη πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Αντίστασης του Ιράν, η οποία είναι γνωστή ως ηγέτης της ιρανικής αντιπολίτευσης στην εξορία.

Στο στρατόπεδο που βρίσκεται στη Μάνζε του Δυρραχίου, έφθασαν αυτές τις ημέρες σημαντικές προσωπικότητες της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής καθώς και άλλοι διεθνείς παράγοντες.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Αλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου είναι ο πρώην πρεσβευτής Λίνκολν Μπλουμφίλντ, ο πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών, στρατηγός Τζειμς Κόνγουεϊ, ο πρώην διοικητής του αμερικανικού ναυτικού, Ιβάν Σάσα Σίχαν, ο πρεσβευτής Ρόμπερτ Γιόσεφ – πρώην αναπληρωτής γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον έλεγχο των όπλων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Ρόμπερτ Τοριτσέλι και πολλοί πρώην γερουσιαστές των ΗΠΑ γνωστοί για την επιρροή τους στην εξωτερική πολιτική της Ουάσιγκτον.

Στο συνέδριο συζητούνται θέματα που σχετίζονται με τη διπλωματία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, τον τρόπο δράσης εναντίον του καθεστώτος του Ιράν, καθώς και τον ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση της οργάνωσης Μουτζαχεντίν που βρίσκεται στην Αλβανία.

Πηγή: echedoros-a.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024