Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε διαπραγμάτευση με Μπαλοτέλι η Φιορεντίνα

Σε διαπραγμάτευση με Μπαλοτέλι η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, αρκεί να τον πείσει να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ

Η Φιορεντίνα θέλει να επαναφέρει τον Μπαλοτέλι στο Καμπιονάτο, αλλά ο Ιταλός στράικερ θα πρέπει να περιορίσει τις οικονομικές του απολαβές, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι ύστερα από μια σεζόν που τον βρήκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Νις και Μαρσέιγ. Στους Μασσαλούς πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις και πέτυχε 8 γκολ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει στην επίθεση τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, μετά την αποχώρηση του Μουριέλ και θεωρεί την περίπτωση του «super Mario» ιδανική.

Για να πάρει «σάρκα και οστά» η μεταγραφή, ο Ιταλός επιβάλλεται να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 4 εκατομμύρια που εισπράττει ετησίως, για να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά το 2016.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η άποψη του ομοσπονδιακού προπονητή της «Σκουάντρα Ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος προτρέπει τον Μπαλοτέλι να επιστρέψει στη Serie A για να τον παρακολουθεί στενά εν όψει των προκριματικών του Euro 2020.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024