Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας

Στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας

«Είναι προσφορά ζωής για το παρόν και το μέλλον, εκ μέρους των κομμουνιστών, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί η νέα γενιά πρέπει να μαθαίνει την ιστορία» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, στο δημαρχείο της πόλης.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Καρπενήσι, στην ευρυτανική γη, στον πανέμορφο αυτό τόπο, μαζί με χιλιάδες νέους και νέες της ΚΝΕ για να γιορτάσουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε την Ευρυτανία, τις ομορφιές του τόπου, αλλά και την μεγάλη ηρωική ιστορία αυτού του τόπου των προγόνων μας», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση.

«Είναι προσφορά ζωής για το παρόν και το μέλλον, εκ μέρους των κομμουνιστών, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί η νέα γενιά πρέπει να μαθαίνει την ιστορία, αλλά και να ζει μέσα σ’ αυτό το όμορφο φυσικό περιβάλλον, στον καθαρό αέρα, στα έλατα και να επισκέπτεται συνεχώς το Καρπενήσι και την Ευρυτανία και σε συνέχεια, μετά το τέλος αυτών των πλούσιων εκδηλώσεων που γίνονται στο πάρκο του Κεφαλόβρυσου» τόνισε,

«Επισκεφθήκαμε και είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου και με τον αντιπεριφερειάρχη της Στερεάς και με περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, συζητήσαμε πάνω σ’ αυτές τις εξελίξεις στην Τοπική Διοίκηση, εδώ στον δήμο Καρπενησίου και ευρύτερα στην Περιφέρεια Στερεάς και κυρίως θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προσφορά της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας σε όλη αυτή την διοργάνωση, σ’ αυτό το ζεστό και φιλόξενο τόπο που βρισκόμαστε» κατέληξε κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024