Τα πόδια σας ταλαιπωρούνται πολύ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είτε επειδή περπατάτε ξυπόλητη, είτε επειδή δεν αποχωρίζεστε τα αγαπημένα σας σανδάλια.
Για τη μάσκα που σας προτείνουμε θα χρειαστείτε μόνο μία μπανάνα και λίγο μέλι.
Λιώστε μισή μπανάνα και προσθέστε λίγο μέλι. Ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε το μείγμα στις πατούσες και τα κουντεπιέ σας, δηλαδή από τα δάχτυλα μέχρι τον αστράγαλο.
Τυλίξτε τα πόδια σας με ζελατίνα και περιμένετε 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλετε το μείγμα.
Τα πόδια σας θα είναι αισθητά απαλότερα!
Αν έχετε ενοχλητικούς κάλους μπορείτε να κάνετε απολέπιση στην περιοχή με μια ελαφρόπετρα. Έπειτα, απλώστε ενυδατική κρέμα.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.