Σ. Μουτίδου στο One Channel: Κατέβηκα στις εκλογές με «ντοπαρισμένους» υποψήφιους
Στον προεκλογικό της αγώνα διάρκειας μόλις… 23 ημερών αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Σοφία Μουτίδου, μιλώντας στην εκπομπή One Talk Weekend.
Στον προεκλογικό της αγώνα διάρκειας μόλις… 23 ημερών αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Σοφία Μουτίδου, μιλώντας στην εκπομπή One Talk Weekend.
Η ίδια παραδέχτηκε πως έκανε λάθη τα οποία ωστόσο κατάλαβε στο τέλος. «Ηθελε μεγαλύτερη οργάνωση, ένα πολιτικό γραφείο με ομάδα ανθρώπων που να ξέρει τη δουλειά» είπε, σημειώνοντας πως ο κόσμος την αγαπά σαν καλλιτέχνη αλλά όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν κάποιον που θα τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο, τα πράγματα αλλάζουν και αγριεύουν.
«Ήταν αδύνατο να νικήσω ανθρώπους που ήταν πρώην υπουργοί και βουλευτές» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην προβολή υποψήφιων στα ΜΜΕ λέγοντας πως η ίδια κλήθηκε να πληρώσει για την προβολή της, γεγονός που την έκανε έξαλλη.
«Κατέβηκα σε έναν καθαρό και υπερβολικά έντιμο αγώνα και είδα ότι όλοι οι άλλοι είναι ντοπαρισμένοι» είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Κληθείσα να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα της, η Σοφία Μουτίδου δήλωσε πως το Κίνημα Αλλαγής δεν τα πήγε άσχημα.
«Τα πήγε καλά, καθώς οι δυναμικές του αυξήθηκαν» είπε, χαρακτηρίζοντάς το φρέσκο κόμμα και υπογραμμίζοντας πως οι πολίτες ψήφισαν τιμωρητικά. Σε αυτό, όπως ανέφερε, καταλυτικό ρόλο -ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα- έπαιξε ρόλο η Συμφωνία των Πρεσπών. Ερωτηθείσα αν θα συνεργαζόταν με δεξιά κυβέρνηση, η ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο.
«Αν με έπαιρνε τηλέφωνο ο Μητσοτάκης να συνεργαστούμε θα του έλεγα όχι» είπε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα άμεσα σχέδιά της για το μέλλον, τον έρωτα στη ζωή της καθώς και την ενασχόλησή της με το YouTube.
Πηγή: onetv.gr
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ