Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Αποσύρθηκε από τη δράση ο Πίτερ Κράουτς

Premier League : Αποσύρθηκε από τη δράση ο Πίτερ Κράουτς

Ο 38χρονος Πίτερ Κράουτς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του

Ο Πίτερ Κράουτς μετά από μια μακρόχρονη πορεία στα αγγλικά γήπεδα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Άγγλου στράικερ ήταν η Μπέρνλι, με την οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός από τη Στόουκ Σίτι, πραγματοποιώντας μόλις έξι συμμετοχές.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Τότεναμ το 1998 και πέρασε μεταξύ άλλων από τις ΚΠΡ, Πόρτσμουθ, Άστον Βίλα, Σαουθάμπτον, Στόουκ και Λίβερπουλ. Στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στο Άνφιλντ, μάλιστα, πέτυχε 42 γκολ σε 134 αγώνες, εκτοξεύοντας τις μετοχές του.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Κράουτς έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά (51) στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ είπε στην επίσημη ανακοίνωσή του: «Ύστερα από 23 χρόνια, έφτασε το τέλος αυτού του μοναδικού ταξιδιού μου ως επαγγελματίας. Η φιλοδοξία μου ήταν να παίζω και μετά τα 40, μου φαίνεται τρομακτικό ότι πρέπει να αποσυρθώ. Μου φαίνεται περίεργο που δεν θα κάνω για πρώτη φορά προετοιμασία για τη νέα σεζόν αλλά νομίζω ότι στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη απόφαση».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024