Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιο 2019 : Τρεις ΝΒΑers στην προεπιλογή της Ιταλίας

Παγκόσμιο 2019 : Τρεις ΝΒΑers στην προεπιλογή της Ιταλίας

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομέο Σακέτι, ανακοίνωσε την προεπιλογή της ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας Συμπεριλαμβάνοντας τρεις NBAers

Η Εθνική ομάδα της Ιταλίας επιστρέφει σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από καιρό και η προεπιλογή που ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ρομέο Σακέτι, είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα από τους 19 παίκτες που κάλεσε ξεχωρίζουν φυσικά οι ΝΒΑερς, Μάρκο Μπελινέλι (Σπερς), Ντανίλο Γκαλινάρι (Θάντερ) και Νικολό Μέλι (Πέλικανς). Ακόμη υπάρχουν και οι παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague με τους Αραντόρι, Ντέλα Βάλε, Ντατόμε και Χάκετ να είναι οι πιο γνωστοί.

Έτσι λοιπόν οι Ιταλοί αναμένεται να παρουσιάσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι καλό στην διοργάνωση και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Αναλυτικά η αποστολή της Ιταλίας:

Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Μάρκο Μπελινέλι, Πολ Μπίλιγκα, Τζεφ Μπρουκς, Αντρέα Τσιντσαρίνι, Λουίτζι Ντατόμε, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αριέλ Φιλόι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Νικολό Μέλι, Ρικάρντο Μορασκίνι, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Λούκα Βιτάλι, Μικέλε Βιτάλι.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024