Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυναμική επέκταση της Mazars στη Βόρεια Αμερική

Δυναμική επέκταση της Mazars στη Βόρεια Αμερική

Δημιουργείται η Mazars North America Alliance που θα εξυπηρετεί επιπλέον 16.000 επαγγελματίες

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε πρόσφατα η Mazars, διεθνής ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία.

Πρόκειται για τη δημιουργία της Mazars North America Alliance, της εταιρείας που με την παρουσία της στη Βόρεια Αμερική θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες από επιπλέον 16.000 επαγγελματίες του κλάδου, από πέντε μεγάλες εταιρείες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

«Η δημιουργία της Mazars North America Alliance είναι ορόσημο για τη Mazars και αλλάζει όλα τα δεδομένα. Έχουμε ήδη σημαντική παρουσία στις ΗΠΑ και τον Καναδά και με τη νέα αυτή Συμμαχία ενισχύουμε σημαντικά την ικανότητά μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους διεθνείς μας πελάτες στην περιοχή» αναφέρει ο Hervé Hélias, CEO και Πρόεδρος του Mazars Group.

H Mazars North America Alliance προέκυψε από τη σύναψη συμφωνίας της Mazars με πέντε κορυφαίες εταιρείες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ (BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran) και τον Καναδά (MNP). Αυτές οι εταιρείες θα ενισχύσουν από γεωγραφικής άποψης την παρουσία της Mazars σε ΗΠΑ και Καναδά, επιτρέποντας στην εταιρεία να έχει διευρυμένη κάλυψη στη Βόρεια Αμερική.

40.000 επαγγελματίες

Με τη συγκεκριμένη Συμμαχία, η Mazars έχει πλέον 40.000 επαγγελματίες που θα εξυπηρετούν τους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, 24.000 επαγγελματίες σε 89 χώρες που ανήκουν στο partnership της Mazars και 16.000 επαγγελματίες σε ΗΠΑ και Καναδά μέσω της Mazars North America Alliance. Η προσθήκη των επιπλέον αυτών επαγγελματιών και η εμπειρία αυτών των εταιρειών στην αγορά της βόρειας Αμερικής, καθιστά τη Mazars απόλυτα ικανή να προσφέρει στους πελάτες της προσαρμοσμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια, σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Hervé Hélias: «Η Συμμαχία αυξάνει την ικανότητά μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε έναν κλάδο που υπάρχει έντονος συγκεντρωτισμός, όπως είναι ο ελεγκτικός και ο συμβουλευτικός, αυτή η Συμμαχία αποτελεί μια ξεχωριστή και εναλλακτική λύση. Η Mazars έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με αυτές τις εταιρείες και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες δεοντολογίας, ποιότητας και επαγγελματισμού. Και οι πέντε εταιρείες είναι εγγεγραμμένες στο PCAOB (Αμερικανική Εποπτική Αρχή Ορκωτών Λογιστών) και θα συμβάλλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας που προσδοκούν οι πελάτες μας σε όλη τη Βόρεια Αμερική.»

«H Mazars North America Alliance, έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων, την εποχή που στην Ευρώπη η εναλλαγή στον διορισμό ελεγκτικών εταιρειών γίνεται υποχρεωτική και στο Ηνωμένο Βασίλειο οι φωνές για την σημαντικότητα εφαρμογής κοινού ελέγχου (joint audit) ολοένα και αυξάνονται» καταλήγει ο Hervé Hélias..

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024