Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή του Lexus LC Convertible

Επιβεβαιώθηκε η παραγωγή του Lexus LC Convertible

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την επαναφορά ενός ανοιχτού GT στην γκάμα της με την μορφή του LC Convertible.

Ανάμεσα στα πάμπολλα εξωπραγματικά αλλά και πιο προσγειωμένα μοντέλα με εγγενή όμως την τάση προς τις επιδόσεις  που έκαναν την εμφάνισή τους στο πρόσφατο φεστιβάλ του Goodwood, βρέθηκε και το LC  Convertible σε μια ινκόγκνιτο εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε για να επιβεβαιώσει την παραγωγή του η οποία, σύμφωνα με την Lexus, θα ξεκινήσει «στο άμεσο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι το LC Convertible παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στις αρχές της χρονιάς στην έκθεση του Detroit και θα αποτελέσει το πρώτο ανοιχτό GT της Lexus από το 2010, οπότε και τερματίστηκε η παραγωγή του SC430.

Όπως και ο προκάτοχός του αλλά και το concept car που προηγήθηκε, η έκδοση παραγωγής του LC Convertible αναμένεται να αξιοποιήσει μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή. Ο μηχανισμός θα τοποθετηθεί πίσω από τον θάλαμο επιβατών αφήνοντας ανέπαφη τη 2+2 διάταξη του εσωτερικού του ιαπωνικού μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία της αναδιπλούμενης μεταλλικής οροφής αναμένεται να «συμπιέσει» την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

Για λόγους πρακτικότητας, διαφοροποιήσεις αναμένεται να επέλθουν και στην χάραξη  της γραμμής οροφής η οποία θα διαφέρει από την coupe έκδοση του μοντέλου παραλλάζοντας την σιλουέτα του.

Παράλληλα, εκτός από την ανοιχτή έκδοση του LC, η γκάμα θα εμπλουτιστεί περαιτέρω και με μια νέα έκδοση επιδόσεων η οποία αναμένεται να εφοδιάζεται με διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με απόδοση 600 ίππων και το διακριτικό F η οποία θα είναι «κοινή» τόσο για την coupe όσο και για την ανοιχτή έκδοσή του.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024