
Παναθηναϊκός : Η αντίδραση για να προλάβει προσφυγή του Μουνιέ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναίκός θα δώσει τα 145.000 ευρώ στον Αντονί Μουνιέ εντός διορίας προκειμένου να μην έχει το δικαίωμα προσφυγής
Νωρίτερα σας πληροφορήσαμε πως ο Αντονί Μουνιέ αποφάσισε να στείλει εξώδικο, μέσω του δικηγόρου του, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητάει τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν.
Ένα ποσό που φτάνει τα 145.000 ευρώ και που αν δεν του καταβληθούν θα έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος.
Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα μέχρι τις 17 Ιουλίου να πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να συμβεί.
Οι πράσινοι περίμεναν την κίνηση του Μουνιέ, ως μέτρο πίεσης στη σκληρή διαπραγμάτευση που έχουν μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του και είναι διατεθειμένοι να δώσουν τέλος στο θέμα, καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα του προκειμένου να μην έχει το δικαίωμα της προσφυγής.
- Πύρρος Δήμας: Ο ανιψιός του κάνει άρση βαρών, κατέκτησε 6 χρυσά και πέτυχε 4 ρεκόρ
- Η σειρά «The White Lotus» επιστρέφει – Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»
- Καρυστιανού για δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: «Η δήλωση αποχής της δικαστού έγινε με σκοπό, είναι αρνησιδικία»
- Φάμελλος για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου: Μία μοναδική στιγμή της ιστορίας εγγεγραμμένη στη συνείδηση της ανθρωπότητας
- Ο Σβάρνας έσωσε τη Ρακόφ με buzzer beater κόντρα στον Ντραγκόφσκι που αποχώρησε ματωμένος! (vid)



