O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo και μίλησε για τη φημολογούμενη συνεργασία με τη Μπαρτσελόνα, την προοπτική του ΝΒΑ αλλά και για το μέλλον του.
Ο Λιθουανός προπονητής ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως ουδέποτε είχε επαφές με την Μπαρτσελόνα, ενώ χαρακτήρισε Νο 1 οργανισμό στην Ευρώπη τη Ζαλγκίρις.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Με κάνει πολύ χαρούμενο να βλέπω την ομάδα να πραγματοποιεί τέτοιες μεταγραφές» ενώ αποκάλεσε τον Μπράντον Ντέιβις εξαιρετική προσθήκη για τους Καταλανούς.
«Δεν είχα καμιά επαφή με τον σύλλογο πριν την άφιξη του Πέσιτς» ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Γκρίζλις που υπήρξε είπε: «Όντως είχα συνάντηση με ανθρώπους από το Μέμφις αλλά τελικά επέλεξαν άλλον για τη θέση του προπονητή».
Για το μέλλον του στη Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ δύσκολο να φύγω από την ομάδα γιατί πιστεύω είναι ο νούμερο 1 οργανισμός της Ευρώπης. Η αμοιβαία αγάπη με τον κόσμο έχει μετατρέψει τη Ζαλγκίρις σε μία από τις καλύτερες ομάδας της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»