Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε την Πέμπτη τις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Χαλκιδικής.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε την Πέμπτη τις πληγείσες από τη φονική θεομηνία περιοχές της Χαλκιδικής.

Αρχικά επισκέφθηκαν το δήμο Προποντίδας όπου και συναντήθηκαν με το δήμαρχο, Μανώλη Καρρά ο οποίος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που δημιούργησε η καταστροφική θεομηνία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του στρατού και της αστυνομίας. Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί και όλοι συμφώνησαν πως αυτό που προέχει είναι να αποκατασταθούν οι ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρισμού, να καταγραφούν οι ζημιές και να ξεκινήσει το ταχύτερο η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος της ΠΣΕ Κ. Μακεδονίας του κόμματος, Κώστας Γκοντίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Λάζαρος Τόσκας, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουϊτσης, και οι βουλευτές Κυριακή Μάλαμα (Χαλκιδικής), Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης (Α΄Θεσσαλονίκης). Στη συνέχεια μέρος της αντιπροσωπείας κατευθύνθηκε προς τη Σιθωνία προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές που σημειώθηκαν εκεί και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν τα Φλογητά, το Διονυσίου και τα Νέα Πλάγια, όπου συναντήθηκαν με τους κατοίκους κι ενημερώθηκαν για την κατάσταση στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στο δεύτερο αυτό κλιμάκιο συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Δουίτσης, τα μέλη της γραμματείας Γιούλα Δαούλα και Γιάννης Κωτίδης,, ο υπεύθυνος της επιτροπής για τα Σώματα Ασφαλείας, Νίκος Παυλίδης καθώς και οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιάννης Αμανατίδης.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024