Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το “BHMAGAZINO” κάνει βουτιές με την Wonder Woman…

Το “BHMAGAZINO” κάνει βουτιές με την Wonder Woman…

Η Gal Gadot, πρώην Μις Ισραήλ, πρώην αξιωματικός του στρατού στην πατρίδα της, είναι η δημοφιλέστατη, κινηματογραφική Wonder Woman

Είναι μια από τις ωραιότερες, πλέον ακαταμάχητες και περισσότερο πλούσιες ηθοποιούς της εποχής μας. Η Gal Gadot, πρώην Μις Ισραήλ, πρώην αξιωματικός του στρατού στην πατρίδα της, είναι η δημοφιλέστατη, κινηματογραφική Wonder Woman. Είναι η star με περισσότερους από 30 εκατομμύρια followers. Η Gadot, «αποκαλύπτεται» μέσα από τις σελίδες του “BHMAGAZINO”, το οποίο κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Τα ασημένια χρώματα του φορέματος της Gadot, «σκοτεινιάζουν» ξαφνικά.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τίτλο «Η διαβολεμένη τύχη του Χίτλερ». Ο Γερμανός δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ, κατόρθωνε πάντα να βγαίνει σώος και αβλαβής από τις απόπειρες δολοφονίας του. Η σημαντικότερη απόπειρα πραγματοποιήθηκε πριν 75 χρόνια σε ένα παράπηγμα στη “Wolfschanre” (20 Ιουλίου 1944).

Τα χρώματα γίνονται και πάλι φωτεινά, εκτυφλωτικά. Η Haute Couture, οι διάσημοι designers και οι δημιουργίες τους για το φθινόπωρο και το χειμώνα, με «φόντο» το Παρίσι, χαρίζουν φαντασμαγορικές εικόνες.

Η έκθεση του διεθνή Έλληνα Takis στην Tate Modern του Λονδίνου.

Συνεντεύξεις με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, τη νεαρή ηθοποιό Ηλιάνα Μαυρομάτη, προτάσεις, κρουαζιέρες ονειρικές, από την Ιαπωνία μέχρι το Αιγαίο.

Το “BHMAGAZINO” ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024