Είναι μια από τις ωραιότερες, πλέον ακαταμάχητες και περισσότερο πλούσιες ηθοποιούς της εποχής μας. Η Gal Gadot, πρώην Μις Ισραήλ, πρώην αξιωματικός του στρατού στην πατρίδα της, είναι η δημοφιλέστατη, κινηματογραφική Wonder Woman. Είναι η star με περισσότερους από 30 εκατομμύρια followers. Η Gadot, «αποκαλύπτεται» μέσα από τις σελίδες του “BHMAGAZINO”, το οποίο κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Τα ασημένια χρώματα του φορέματος της Gadot, «σκοτεινιάζουν» ξαφνικά.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τίτλο «Η διαβολεμένη τύχη του Χίτλερ». Ο Γερμανός δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ, κατόρθωνε πάντα να βγαίνει σώος και αβλαβής από τις απόπειρες δολοφονίας του. Η σημαντικότερη απόπειρα πραγματοποιήθηκε πριν 75 χρόνια σε ένα παράπηγμα στη “Wolfschanre” (20 Ιουλίου 1944).

Τα χρώματα γίνονται και πάλι φωτεινά, εκτυφλωτικά. Η Haute Couture, οι διάσημοι designers και οι δημιουργίες τους για το φθινόπωρο και το χειμώνα, με «φόντο» το Παρίσι, χαρίζουν φαντασμαγορικές εικόνες.

Η έκθεση του διεθνή Έλληνα Takis στην Tate Modern του Λονδίνου.

Συνεντεύξεις με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, τη νεαρή ηθοποιό Ηλιάνα Μαυρομάτη, προτάσεις, κρουαζιέρες ονειρικές, από την Ιαπωνία μέχρι το Αιγαίο.

Το “BHMAGAZINO” ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι…