Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς βίωσε την κακοκαιρία στην Χαλκιδική
Στην Χαλκιδική βρέθηκε η όμορφη παρουσιάστρια και έτσι βίωσε την ισχυρή κακοκαιρία
Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική και στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στην Χαλκιδική με τους δύο γιους της, όπου έχει σπίτι και δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που έβλεπε!
Χθες στην περιοχή της Χαλκιδικής έπεσαν περισσότεροι από εννέα χιλιάδες κεραυνοί και η όμορφη παρουσιάστρια έσπευσε να αναρτήσει βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το βιβλικό σκηνικό!
«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες βροντές και αστραπές ποτέ μου. Δεν σταματάει. Είναι συνεχόμενο. Έχει γίνει τρελή διακοπή σε όλον τον οικισμό. Στείλτε βοήθεια» αναφέρει η παρουσιάστρια.
Παράλληλα στο βάθος ακούγεται η μητέρα της να λέει: «Επικρατεί χάος»!
- Έχω παιδιά: Είναι ο οδοντίατρος φίλος μας;
- Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τοιχίο σε εργοτάξιο – Αυτοκίνητα κρέμονται στον αέρα, ένα έπεσε στο κενό
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- O Ναν έχρισε MVP της φετινής Euroleague τον Βεζένκοφ!
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Οι φωτογραφίες από το baby shower πριν γεννηθεί η κόρη της
- Ζημιές προκλήθηκαν σε υπηρεσιακό όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως καταγγέλλει ο Δήμος Αθηναίων



