Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς πώληση το γιοτ του Ραφαέλ Ναδάλ

Προς πώληση το γιοτ του Ραφαέλ Ναδάλ

Ο σούπερσταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ έχει θέσει προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ

Ο σούπερσταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ έχει θέσει προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός αθλητής αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε «Beethoven» λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική. Το σκάφος κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα.

Σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του «Beethoven» το σκάφος διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.

Το εσωτερικό και το εξωτερικό σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.

View this post on Instagram

Domingo en familia😉!family Sunday!😍

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Ο θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία MCY 76: «Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω.

Έχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024