Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία

Ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία

Εμπιστοσύνη στη ΝΔ με ισχυρή και σαφή εντολή

Πριν από μερικές ημέρες, η χώρα γνώρισε μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, που είχε τόσο ανάγκη, εδώ και αρκετό καιρό.

Ήδη από τις πρώτες αυτές ημέρες της νέας διακυβέρνησης, φαίνεται ότι κάτι νέο, κάτι φρέσκο έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου και, κυρίως, στον τρόπο που ασκείται η εξουσία. Είχα την ευκαιρία, ως υποψήφια στην Α΄ Αθήνας όλο το προηγούμενο διάστημα, που κράτησε η προεκλογική εκστρατεία, να γνωρίσω πολλά από τα στελέχη εκείνα, που τώρα αναλαμβάνουν τα ηνία, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον τόπο, αλλά με σημαντικά εχέγγυα βεβαιότητας ότι θα φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Είχα, όμως, και την ευκαιρία – και αυτό είναι το πιο σημαντικό – να γνωρίσω χιλιάδες καθημερινούς ανθρώπους της πόλης μας, της Αθήνας, οι οποίοι διψούσαν και διψούν για αλλαγές, όχι μονάχα σε όσα έβλεπαν και βίωναν γύρω τους, αλλά και σε επίπεδο πολιτικά κεντρικό.

Επίπεδο, όπου είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε τους εαυτούς μας στο πρόχειρο, στο ιδιοτελές και στο ημίμετρο. Γνώρισα γειτονιές και περιοχές, όπου με λίγη φροντίδα και προσπάθεια θα μπορούν σε μερικά χρόνια να ξανακερδίσουν το χαμένο έδαφος της αισθητικής τους, της λειτουργικότητάς τους και πάνω απ’ όλα της ασφάλειας. Κυρίως, όμως, γνώρισα ανθρώπους νέους, ή και λιγότερο νέους, που ακόμα και τώρα, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για τους ίδιους, για την οικογένειά τους, για την πατρίδα τους. Τα πρώτα δείγματα αυτής της κυβέρνησης είναι θετικά.

Φαίνεται ότι το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης, αλλά και τελικά όλων των Ελλήνων, για προκοπή, ευημερία και πρόοδο, μπαίνει σε γερές και στέρεες βάσεις.

Εάν οι προσωπικές δεσμεύσεις έχουν το παραμικρό νόημα, εκείνο για το οποίο εγώ θα ήθελα να διαβεβαιώσω, όχι μονάχα τους 11.000 και πλέον συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά όλους, ότι θα συνεχίσουμε να περπατάμε στις γειτονιές που γνωριστήκαμε, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να παλεύουμε όλοι μαζί για τις λύσεις.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν στη Νέα Δημοκρατία, με σαφή και ισχυρή εντολή, το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα απογοητευτούν. Γυρίσαμε ήδη σελίδα. Τώρα, ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία

Η Σοφία Νικολάου είναι δικηγόρος – Στέλεχος ΝΔ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024