Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Handball Premier : Διεθνής Τούρκος στον Ολυμπιακό

Handball Premier : Διεθνής Τούρκος στον Ολυμπιακό

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντουρμούς Αλί Τινκίρ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά με σκοπό να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτηση του Ντούρμους Αλί Τινκίρ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τούρκος δεξιός ίντερ θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Φελίπε Ρέινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντουρμούς Αλί Τινκίρ. Ο 25χρονος διεθνής Τούρκος (1,90) αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Σέλκα Εσχισεχίρ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ ανέφερε τα εξής: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα δεν το πίστευα. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό σε καλοκαιρινό φιλικό τουρνουά και είδα τον τρόπο που αγωνίζεται και το ομαδικό πνεύμα που έχει. Επίσης τα προηγούμενα χρόνια έχουν αγωνιστεί υψηλού επιπέδου παίκτες στον Ολυμπιακό που αποτελεί τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και μόλις επικοινώνησε μαζί μου ο προπονητής ενθουσιάστηκα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιο.

Η ομάδα έχει εξαιρετικό πρότζεκτ, απίστευτους φιλάθλους και εξαιρετικό περιβάλλον για εξέλιξη. Επομένως μετά από τη συζήτηση με την οικογένεια μου ήταν πολύ εύκολη απόφαση γιατί η γυναίκα μου αγαπάει την Αθήνα, τη ζωή εκεί και τους ανθρώπους της. Ανυπομονώ να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα, να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα. Ευχαριστώ όσους αναμείχθηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή και κοιτάω μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον με τον Ολυμπιακό».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024