
Super League 2 : Ο Απόλλων Σμύρνης επαναπάτρισε Χουχούμη
Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του αριστερού μπακ Διαμαντή Χουχούμη
Την απόκτηση του Διαμαντή Χουχούμη ανακοίνωσε την Τετάρτη 10/7 ο Απόλλων Σμύρνης, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να προσθέτει στο ρόστερ της τον 25χρονο αριστερό μπακ.
Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Βοϊβοντίνα ενώ προηγουμένως είχε παίξει σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Διαμαντή Χουχούμη. Γεννημένος στις 17/7/1994, έχει ύψος 1.83 μ. και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Βοϊβοντίνα ενώ προηγουμένως είχε παίξει σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παναθηναϊκό. Διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.
Ο Χουχούμης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Στις 29 Οκτωβρίου 2012, έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Super League 2012-13 εναντίον του ΟΦΗ. Στις 22 Δεκεμβρίου 2014, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα εναντίον της Κέρκυρας.
Την 1η Απριλίου 2014, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018.
Στις 29 Ιουλίου 2017, η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε επισήμως την υπογραφή του με μονοετές συμβόλαιο καθώς ο 23χρονος παίκτης δεν βρισκόταν στα σχέδια του προπονητή των πρασίνων, Μαρίνου Ουζουνίδη. Στις 11 Ιουλίου 2018, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη σερβική Βοϊβοντίνα και πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης».
- Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο των Αρχών περίεργη υπόθεση ψευδούς δήλωσης πατρότητας σε νεογέννητο
- Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Μπαγιέ σε ηλικία 77 χρόνων
- Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μια από τις 10 πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη
- Κεφαλονιά: Στον Κορυδαλλό οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης – Το κρίσιμο μισάωρο
- Από τα social media στην ηρεμία: Οι κρυμμένοι αγροτικοί προορισμοί που επιλέγει η Gen Z στην Ευρώπη
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο

