Η πρώτη προπόνηση του Λούκας Σάσα με τη φανέλα του Άρη
Ο Βραζιλιάνος Λούκας Σάσα ταξίδεψε στο Αρνεμ της Ολλανδίας, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Αρη και το απόγευμα της Τετάρτης 10/7 πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Κίτρινους
Στο Αρνεμ της Ολλανδίας, όπου ο Αρης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 10/7 ο Λούκας Σάσα, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους Κίτρινους.
Ο Λατινοαμερικάνος άσος έφτασε στην Ολλανδία το μεσημέρι, γνώρισε από κοντά τον Σάββα Παντελίδη και τους νέους του συμπαίκτες και έπιασε αμέσως δουλειά, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των σημερινών προπονήσεων περιελάμβανε το πρωί φυσική κατάσταση και τακτική με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ το απόγευμα προπόνηση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και δόθηκε περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη, στα τελειώματα φάσεων και στο παιχνίδι εφαρμογής.
Αύριο, Πέμπτη, θα γίνει μονή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.
Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-27.
Τα σενάρια για Μοντέρο και Ολυμπιακό που πληθαίνουν στο εξωτερικό εν μέσω Final Four και η «σύνδεση» με την περίπτωση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ – Τι γράφουν στη Σερβία