Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέδρο Μαρτίνς: «Την άλλη εβδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Πέδρο Μαρτίνς: «Την άλλη εβδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στο Αμβούργο και τόνισε ότι οι αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνεννόηση με τη διοίκηση

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στο Αμβούργο (1-1) και τόνισε ότι οι αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA:

-Για το ρόστερ: «Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

-Για την εικόνα του φιλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες.

Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

-Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Για την κατάσταση του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του: «Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024