Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Πληρώνει τη ρήτρα για τον Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα : Πληρώνει τη ρήτρα για τον Γκριεζμάν

Τη ρήτρα ύψους 120 εκατ. που έχει βάλει η Ατλέτικο Μαδρίτης στον Αντουάν Γκριεζμάν, σκοπεύει να πληρώσει η Μπαρτσελόνα άμεσα ώστε να μπει ένα τέλος στο πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Γάλλου στράικερ

Δεν έχει τέλος το… story της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ως γνωστός ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής αποχαιρέτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να ανακοινώνει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Το ρεπορτάζ ωστόσο βούιζε ότι ο έμπειρος φορ θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πρόσφατα, οι Ροχιμπλάνκος εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτέθηκαν τόσο στον Γάλλο διεθνή, όσο και στους Καταλανούς υποστηρίζοντας ότι στις 14 Μαΐου ο Γκριεζμάν εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας την πρόθεσή του να αποχωρήσει και ότι τις επόμενες μέρες διάβασαν στον Τύπο πως συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα.

«Και όλα αυτά μετά τον δεύτερο αγώνα του Champions League με τη Γιουβέντους, ενώ διαπραγματεύονταν το συμβόλαιό του από τα μέσα Φεβρουαρίου»!

Ως εκ τούτου οι Μαδριλένοι δεν φάνηκαν πρόθυμοι να διευκολύνουν τους Καταλανούς ως προς τον τρόπο αποπληρωμής της ρήτρας. Σύμφωνα όμως με την καταλανική «Sport», η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα καταβάλει τα 120 εκατομμύρια εντός δυο ημερών και θα μπει ένα «τέλος» στο πολύκροτο σίριαλ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024