Παίκτης των Σίξερς είναι και επίσημα ο Αλ Χόρφορντ, με την ομάδα της Φιλαδέλφια να ανακοινώνει την απόκτηση του Δομινικανού.
Ο πρώην σέντερ των Μπόστον Σέλτικς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, που θα του αποφέρει συνολικά 109 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Χόρφορντ προέρχεται από ακόμα μία εξαιρετική χρονιά, μετρώντας 13,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ και 1,3 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα με τη φανέλα των «Κελτών».
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη