Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi S3 Sportback 2020: Αναβάθμιση ισχύος

Audi S3 Sportback 2020: Αναβάθμιση ισχύος

Η ισχυρότερη S έκδοση της νέας γενιάς του μικρομεσαίου μοντέλου της Audi εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει τις άφιξης της στις αρχές του 2020 και αφού πρώτα προηγηθεί η πρεμιέρα των "πολιτικών" εκδόσεων του νέου A3.

Φωτογραφίες: Automedia

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τo νέο μικρομεσαίο μοντέλο της Audi στην S έκδοση του,  προσφέροντας λίγα ακόμα κομμάτια από το παζλ που θα διαμορφώσει την νέα γενιά του.

Ακολουθώντας τη συνήθη εξελικτική τακτική της Audi σε ό,τι αφορά την αισθητική, τόσο το νέο A3 όσο και η ισχυρότερη S3 έκδοσή του δεν πρόκειται να φέρουν επανάσταση στην εικόνα τους, υιοθετώντας στοχευμένες αλλαγές που θα φροντίσουν να δώσουν το στίγμα της διαδοχής.

Σε αυτές όπως διαφαίνεται από το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο συγκαταλέγονται τα πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα ενώ στην προκειμένη περίπτωση ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας φιλοξενεί και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα οι οποίες και στην προκειμένη περίπτωση προδίδουν την ταυτότητα της έκδοσης.

Στην ισχυρή ταυτότητα της έκδοσης συνηγορεί και η παρουσία τεσσάρων απολήξεων για την εξάτμιση ενώ εκκρεμεί ο αεροδυναμικός διαχύτης ο οποίος δεδομένα θα προστεθεί και εξίσου δεδομένα προδιαγράφεται επιθετικότερος.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η αύξηση ισχύος της έκδοσης που σύμφωνα με πληροφορίες θα επωφεληθεί από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου κινητήρα προσφέροντας περί τους 325 ίππους, μέγεθος που αν επαληθευτεί, θα της προσφέρει ένα προβάδισμα ισχύος έναντι του ανταγωνισμού των Mercedes ΑΜG A 35 και BMW M135i που αμφότερες αποδίδουν 306 ίππους.

Τις προδιαγραφές του S3 δεδομένα θα συμπληρώσουν η τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα αναλάβει την διαχείριση της ισχύος και την μετάδοσή της στους δύο άξονες.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης του S3, αν και η Audi δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ακριβείς ημερομηνίες, με δεδομένο ότι οι μικρότερης ισχύος εκδόσεις του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες, το S3 θα ακολουθήσει στις αρχές του 2020.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024