Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League 1: Ανακοίνωσε Μιμίτο ο Παναιτωλικός

Super League 1: Ανακοίνωσε Μιμίτο ο Παναιτωλικός

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι με κάθε επισημότητα ο Μιμίτο με τον 21χρονο χαφ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου

Ο 21χρονος κεντρικός μέσος, Μιμίτο, είναι γεννημένος στη Γουινέα Μπισάου αλλά έχει αποκτήσει την πορτογαλική υπηκοότητα και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Super League 1 με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο νεαρός άσος που έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και μεταπήδησε σε αυτά της Γκιμαράες, μέχρι πρότινος ανήκε στην Γκιμαράες β’ και πλέον μετακόμισε επίσημα στο Αγρίνιο υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ομάδα μας, με τον Μιμίτο (Atair Mimito Rocha) να υπογράφει διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης. Ο Μιμίτο γεννήθηκε τις 12 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζονταν στη Γκιμαράες Β. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Υπόσχομαι να είμαι 100% επαγγελματίας για να βοηθήσω την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024